• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Kırmızı et üretim istatistikleri

12 Şubat 2020 Çarşamba 12:00
12
14
16
18

Kırmızı et üretim istatistikleri

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi IV. çeyrekte 291 bin 565 ton olarak tahmin edildi.
     Toplam kırmızı et üretimi bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %12,3 artarak 291 bin 565 ton olarak tahmin edildi.
     Bir önceki yıllık toplama göre %7,4 artarak 1 milyon 201 bin 469 ton olarak tahmin edildi. IV. çeyrekte toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 158 bin 911 ton olarak gerçekleşti.


+ Benzer Haberler
» İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin grafikerine uluslararası karikatür ödülü
» Pandemi önlemleri alındı; Oasis Aquapark’ta güvenli eğlence
» Karşıyaka Zabıtası’ndan 64. yıl kutlaması
» HİDROMEK Capital 500 listesinde bu yıl da yerini aldı
» Roca Connects Türk mimarları dünyayla buluşturuyor
» Gürer: “Yabancıya toprağını satan çiftçi toprağında amele oluyor”
» Başkan Batur’dan zabıtaya pandemi teşekkürü
» Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’nde 21’inci randevu
» Yeni normalde en çok mangal alışverişi yapıldı
» Çin, bu yılki yenilenebilir enerji yatırım bütçesini 31,5 milyar dolara çıkardı


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 06.08.2020
  Ticaret 05.08.2020
  Ticaret 04.08.2020
  Ticaret 30.07.2020
  Ticaret 29.07.2020
  Ticaret 28.07.2020
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni