• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Kırmızı et üretim istatistikleri

12 Şubat 2020 Çarşamba 12:00
12
14
16
18

Kırmızı et üretim istatistikleri

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi IV. çeyrekte 291 bin 565 ton olarak tahmin edildi.
     Toplam kırmızı et üretimi bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %12,3 artarak 291 bin 565 ton olarak tahmin edildi.
     Bir önceki yıllık toplama göre %7,4 artarak 1 milyon 201 bin 469 ton olarak tahmin edildi. IV. çeyrekte toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 158 bin 911 ton olarak gerçekleşti.


+ Benzer Haberler
» Uluslararası Yatırım Pozisyonu açığı 348,9 milyar dolar
» Soyer: Turizm insanların kalbine dokunan sektör
» Türkiye’nin tütün kontrol notu kırıldı
» EGİKAD, Mehmet Ali Özcan’ı ağırladı
» İzmir’in Michelin yıldızı Gastronomide “Selluka” dönemi
» Girişimcilik ve İnovasyon Atölyesi için imzalar atıldı
» Fikirler yurttaştan uygulama Büyükşehir’den
» Karabağlar’da birlikte yönetim
» Elim Sende projesi 15 ilde başlıyor
» MESS, iş sağlığı ve güvenliğine katkıda bulunan projeleri ödüllendirdi


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 21.02.2020
  Ticaret 20.02.2020
  Ticaret 19.02.2020
  Ticaret 18.02.2020
  Ticaret 17.02.2020
  Ticaret 15.02.2020
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni