• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Kariyer  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  TİCARET SOHBETLERİ  |  FİNANS  |  İHALELER  |  TİCARET BORSALARI  |  RESMİ GAZETE

Kırmızı et üretimi 1. çeyrek döneminde 253 bin 314 ton olarak tahmin edildi

11 Mayıs 2018 Cuma 19:00
12
14
16
18

Kırmızı et üretimi 1. çeyrek döneminde 253 bin 314 ton olarak tahmin edildi

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %14,2 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 130 bin 960 ton olarak gerçekleşti.
 
Sığır eti üretimi 221 bin 617 ton olarak tahmin edildi
     Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %14,8 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %6,7 oranında arttı.
 
Koyun eti üretimi 27 bin 53 ton olarak tahmin edildi
     Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %3,9 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %44,9 oranında arttı.

 


+ Benzer Haberler
» Mayıs’ta kurulan şirket sayısı azaldı
» Delphi, İzmir’deki fabrikasını kapatıyor
» “Biz ağaç dikiyoruz, onlar imara açıyor”
» Şehir hastaneleri yatırımlarında 2019 proğramı tamamlandı
» Ege’nin külü ve çamuru enerjiye dönüşüyor
» Celsus Kütüphanesinde Rossini gecesi
» Pınar Süt’e Avrupa’dan üstün lezzet ödülü
» Palandöken, “Esnaf hırsızlıktan çok çekiyor”
» Kemalpaşa Lojistik Köy Projesi, ekonomiye katkı sağlayacak
» İzmir Amerikan Koleji’nde mezuniyet coşkusu


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 23.06.2018
  Ticaret 22.06.2018
  Ticaret 21.06.2018
  Ticaret 20.06.2018
  Ticaret 19.06.2018
  Ticaret 18.06.2018
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni