• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Kırmızı et üretimi 1. çeyrek döneminde 253 bin 314 ton olarak tahmin edildi

11 Mayıs 2018 Cuma 19:00
12
14
16
18

Kırmızı et üretimi 1. çeyrek döneminde 253 bin 314 ton olarak tahmin edildi

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %14,2 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 130 bin 960 ton olarak gerçekleşti.
 
Sığır eti üretimi 221 bin 617 ton olarak tahmin edildi
     Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %14,8 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %6,7 oranında arttı.
 
Koyun eti üretimi 27 bin 53 ton olarak tahmin edildi
     Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %3,9 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %44,9 oranında arttı.

 


+ Benzer Haberler
» “Dövizde istikrar için adımlar sürecek”
» Üçüncü çeyrekte yüzde 1,6 büyüdük
» Enflasyon beklentisinde düşüş
» ELİDAŞ tam kapasiteye ulaştı
» İşler: 2019 İzmir ve Ege turizmi için en iyi yıl olacak
» Oteldenal.com hedef büyüttü
» KoçSistem’den Türkiye’nin ilk ve tek paylaşım lI SD-WAN hizmeti
» TZOB sahada çiftçiyle buluşuyor
» İran ile ticaret zor ama imkansız değil
» Palandöken, “TESK Kart 2 milyon esnaf ve ailesine ulaşacak”


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 11.12.2018
  Ticaret 10.12.2018
  Ticaret 08.12.2018
  Ticaret 07.12.2018
  Ticaret 06.12.2018
  Ticaret 05.12.2018
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni