• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

KOBİ’lerin ilk tercihi Sodexo

17 Ocak 2020 Cuma 12:00
12
14
16
18

KOBİ’lerin ilk tercihi Sodexo

           HABER MERKEZİ     
     Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, 26 ilde faaliyet gösteren KOBİ’ler üzerinde gerçekleştirdiği Türkiye Yemek Kartı Pazar Araştırması’nı tamamladı. Araştırma sonuçlarına göre Sodexo; KOBİ’ler arasında en fazla tercih edilen ve yüzde 81,4 ile bilinirliği en yüksek yemek kartı oldu.
     Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, 26 ilde gerçekleştirdiği Türkiye Yemek Kartı Pazar Araştırması sonuçlarını açıkladı. 5-99 arasında çalışanı olan, küçük ve orta ölçekli işletmelerin katılımıyla yapılan araştırma; çalışanlara sağlanan yan haklar, bu hakların dağıtılmasında kullanılan yöntemler, memnuniyet oranı ve yemek kartı kullanımının yaygınlığı konusunda önemli sonuçları ortaya koydu.

En fazla tercih edilen yemek kartı: SODEXO
     81 ilde 45 binden fazla restoran, kafe ve büfede seçme özgürlüğü sunan ve 1 milyon tüketiciye hizmet veren Sodexo,  KOBİ’lere yönelik gerçekleştirilen Türkiye Yemek Kartı Pazar Araştırması’na göre en fazla tercih edilen marka oldu. Sodexo aynı zamanda yüzde 81,4’lik bilinirlik oranı ile yemek kartı dendiğinde KOBİ’lerin aklına gelen ilk marka olma özelliğine de korumuş oldu.

Yemek kartı kullanan çalışanlar yüzde 100 mutlu
     Yapılan araştırmaya göre; işverenlerin çalışanlarına öğle yemeği verirken tercih ettikleri yollar içerisinde çalışanların en mutlu olduğu yöntem yemek kartı olarak ortaya çıktı. Yemek kartı kullanan çalışanların tamamı bu uygulamadan memnun. Çalışanlara yemek hizmetini yemek kartı ile sağlayan işletmeler; yaygın olma, alışkanlık ve hizmet kalitesinin yemek kartı seçimindeki en belirleyici unsurlar olduğunu söylerken; yüzde yüz vergi avantajı çalışanlarına özgürlük, pratiklik ve tek fatura ile operasyonel kolaylığı öne çıkan tercih nedeni olarak belirtiyor.

İşletmeler vergi avantajından habersiz
     Yapılan araştırmayla beraber yemek kartı kullanmayan iş yeri yöneticilerinin çoğunun yemek kartı sisteminin sağladığı yüzde 100 vergi avantajı konusunda bilgisi olmadığı görüldü. Vergi avantajına yönelik bilgi düzeyi orta büyüklükteki işletmelerde daha yüksek iken, küçük ve büyük ölçekli işletmelerde daha düşük kaldı.


+ Benzer Haberler
» Heykel Çalıştayı’nda üretilen eserler Halk Park’ı süslüyor
» Güneşle dans
» Yıldız Holding’in dijital projelerine IDC CIO’dan iki ödül
» Artık türküsü de var!
» Okullara yönelik siber saldırılar 3 kat arttı
» İzmir “En Sevilen Kent” olma yolunda
» SiPay’den kredi kartı güvenliği için tavsiyeler
» Petrol, gaz ve bina otomasyonu sektörlerine yönelik siber saldırılar arttı
» Kısıtlı taşınmazlarda mülkiyet tesisi kolaylaşacak
» Hackerler gelişmiş ve şifrelenmiş tehditlerden yararlanıyor


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 26.09.2020
  Ticaret 25.09.2020
  Ticaret 24.09.2020
  Ticaret 23.09.2020
  Ticaret 22.09.2020
  Ticaret 21.09.2020
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni