• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Pınar Enstitüsü’nden Anne & Çocuk Beslenme Atölyesi

12 Eylül 2019 Perşembe 09:00
12
14
16
18

Pınar Enstitüsü’nden Anne & Çocuk Beslenme Atölyesi

           HABER MERKEZİ     
     Pınar Enstitüsü ve Yaşar Üniversitesi işbirliği ile Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı’nda Anne & Çocuk Beslenme Atölyesi düzenlendi.
     Gıda, sağlık ve beslenme konularında toplumu bilinçlendirmek ve kaliteli yaşam farkındalığı yaratmak amacıyla projeler yapan Pınar Enstitüsü, çocukların dengeli beslenmesinin önemi konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

     Doç. Dr. Sibel Sönmez, Doç. Dr. Seda Genç, Dr. Öğr. Üyesi Eylem E. Fadıloğlu ve Şef Emre Şimşek’in katıldığı etkinlikte anneler çocukları için sağlıklı atıştırmalıklar hazırladılar. Katılımcı anneler Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Sönmez “Çocuk Gelişiminde Beslenmenin Önemi” konulu sunumu ile sağlıklı beslenme hakkında yeni bilgiler edinirken çocuklar da anneleri için önlük tasarladılar.

     Önlüklerini alan anneler, Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Şef Emre Şimşek’in yönlendirmeleriyle mutfakta sağlıklı atıştırmalıklar hazırladı. Anneler mutfaktayken çocuklar beslenme ve aktif yaşamın önemini eğlenerek öğrendiler. Her çocuk kendi annesinin tabağını hazırlayıp mutfaktan çıkan sağlıklı atıştırmalıkları annelerine servis etti.

Pınar Enstitüsü’nün misyonu...
     Gıda, sağlık ve beslenme konularında toplumu bilinçlendirmek için sosyal sorumluluk anlayışıyla ve toplumun sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulan, ticari bir faaliyeti olmayan ve kâr amacı gütmeyen Pınar Enstitüsü, 2013 yılı itibariyle faaliyetlerine başlamıştır.

     Misyonu gıda, sağlık ve beslenme konularında toplumu bilinçlendirmek ve kaliteli yaşam farkındalığı yaratmak amacıyla bilimsel projelere destek vermek, bilgi ağlarında yer almak ve eğitim faaliyetlerinde bulunmaktır.
     En büyük hedefi ise gıda ve beslenme alanında bir referans noktası olmaktır.


+ Benzer Haberler
» Başkan Soyer Fikir Önderleri Forumu’nda projelerini anlattı
» ‘Resimli Tınılar’ Karşıyaka’da yankılandı
» Ticaret Bakanlığı bilirkişilik şartlarını açıkladı
» Gaziemir Belediyesi çalışanları yavru kedinin hayatını kurtardı
» Manda yoğurdu Efes Selçuk Belediye işletmelerinde
» Kadın çalışanların yüzde 76’sı kurumlarına güveniyor
» Tüketicilerin hedefinde elektrikten tasarruf etmek var
» ‘Seyyar’ için ilk adım Bayraklı’da atılıyor
» KOBİ’ler için fark yaratmanın ilk şartı: Dijitalleşme
» Kriz döneminde kredi heykeltıraşlığı


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 15.07.2020
  Ticaret 14.07.2020
  Ticaret 13.07.2020
  Ticaret 11.07.2020
  Ticaret 10.07.2020
  Ticaret 09.07.2020
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni