• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Toplam kırmızı et üretimi 1. çeyrekte 211 435 ton olarak tahmin edildi

10 Mayıs 2019 Cuma 15:00
12
14
16
18

Toplam kırmızı et üretimi 1. çeyrekte 211 435 ton olarak tahmin edildi

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre %18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton olarak gerçekleşti.
 
Sığır eti üretimi 191 bin 287 ton olarak tahmin edildi
     Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %13,7 oranında azaldı.
 
Koyun eti üretimi 17 bin 932 ton olarak tahmin edildi

     Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %33,7 oranında azaldı.


+ Benzer Haberler
» 50 binin üzerinde test yapıldı
» Enflasyonda yıllık %11,39, aylık %1,36 artış
» Ege’den Mayıs’ta 793 milyon dolarlık ihracat
» “Türkiye’nin ham çelik üretimi düştü”
» “Biz Varız” hijyen paketleri Halkın Bakkalı’nda
» Masraf arttı gelir azaldı ama yatırımlar durmadı
» Gürer: “Ürünü doludan etkilenen çiftçilerin zararı bir an önce karşılanmalı”
» İzmir Adnan Menderes’te uçuşlar başarıyla başladı
» Bitcoin ile lüks mobilya satışına başladı
» ESİAD’dan İzmir’e kültürel katkı


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 04.06.2020
  Ticaret 03.06.2020
  Ticaret 02.06.2020
  Ticaret 01.06.2020
  Ticaret 29.05.2020
  Ticaret 28.05.2020
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni