• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Toplam kırmızı et üretimi 1. çeyrekte 211 435 ton olarak tahmin edildi

10 Mayıs 2019 Cuma 15:00
12
14
16
18

Toplam kırmızı et üretimi 1. çeyrekte 211 435 ton olarak tahmin edildi

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre %18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton olarak gerçekleşti.
 
Sığır eti üretimi 191 bin 287 ton olarak tahmin edildi
     Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %13,7 oranında azaldı.
 
Koyun eti üretimi 17 bin 932 ton olarak tahmin edildi

     Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %33,7 oranında azaldı.


+ Benzer Haberler
» Interfresh Türkiye’nin ihracat projesi olacak
» 127 bilim insanı araştırmalarını Türkiye’ye taşıyor
» İzmir Buluşmaları’nın ikincisi gerçekleşti
» 11. Kalkınma Planı, TBMM’de kabul edildi
» Bakan Selçuk: Her engellinin bir iş koçu olacak
» Kurulan ve kapanan şirketler azaldı
» Başkan Tugay’dan “İlk 100 Gün” raporu
» GE Yenilenebilir Enerji, Türkerler Holding’in rüzgar santrallerini üretecek
» Renault Grubu, daralan pazarda ilk 6 ayda payını korudu
» Yorglass sanayinin devler liginde


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 20.07.2019
  Ticaret 19.07.2019
  Ticaret 18.07.2019
  Ticaret 17.07.2019
  Ticaret 16.07.2019
  Ticaret 15.07.2019
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni