Cuma, Haziran 28, 2024

Bornova’da yarı zamanlı kadro dönemi bitti

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yarı zamanlı öğretmenlere verdiği sözü yerine getirdi ve hobi beceri edindirme ve spor kurslarında çalışan tüm eğitmenleri tam zamanlı kadroya aldı. Başkan Eşki, seçim öncesinde öğretmenlere verdiği sözü tutarak onların yüzlerini güldürdü.
 
Seçim öncesi yarı zamanlı çalışan eğitmenlerle bir araya gelerek, tüm çalışanlara iş güvencesi sağlanacağı sözünü veren Başkan Eşki, “Tüm arkadaşlarımız Bornovalılara en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteriyor, ben de sorumluluğumu yerine getireceğim. Hep birlikte daha çok ama daha mutlu çalışacağız” dedi.
 
Göreve başlar başlamaz 1 Haziran’da yarı zamanlı çalışan tüm personeli tam zamanlı kadroya alan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Hobi beceri edindirme ve spor kurslarımız, Bornovalıların kendilerini geliştirdikleri ve mutlu zaman geçirdikleri alanlar. Ekonomik zorluklar içinde yaşadığımız bu dönemde, bu tür alanları artırmaya ve insanlara rahatlayabilecekleri ortamlar yaratmaya çalışacağız. Şimdi tüm kadromuzun tam zamanlı olmasıyla eğitim saatlerini artıracağız ve eğitim alanlarını çeşitlendireceğiz. Bornovalılara hayırlı olsun” dedi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM