Perşembe, Eylül 19, 2024

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

  • Ankara-Niğde Otoyolunun 81-82.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Niğde istikameti sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Balıkesir Batı Kavşağı-Savaştepe Kavşağı 23-25.km.leri arasında bakım-onarım çalışması yapılacak olup, İzmir yönü sağ şerit trafiğe kapatılacaktır. Ulaşım diğer şeritlerden sağlanacaktır.
  • Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı Kesimi arasında (Bolu Dağı Tüneli Geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenilemesi çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılmış olup, sürücüler tekrar Abant Kavşağından otoyola katılım sağlayabilmektedir.
  • Ankara Çevre Otoyolunun Eskişehir Kavşağı-İncek Kavşağı 0-6.km.leri arasında İncek Kavşağı İstikameti üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. Bu kesimde ayrıca Eskişehir Kavşağının İncek istikameti katılım kolu da trafiğe kapalıdır. Sürücüler Eskişehir Kavşağının diğer kollarından İncek istikametine yönlendirilmektedir.
  • Antalya İl sın.-Akseki-İbradı ayr. yolunun 22-25.km.leri arasında 18.10.2023 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında patlatmalı kazı çalışmalarının yapılması nedeniyle Akseki-3. Bl.Hd. yolunda trafik akışının kısa bir süre durdurulması gerekmektedir. Cevizli-Derebucak-İbradı güzergahı alternatif hat olarak tespit edilmiştir. sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Samsun-Ordu yolunun 0-1.km.leri arasında bulunan Yeşilkent Kavşağının Sinop ayrımı kolu yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılmış olup, Sinop istikametine gidecek sürücülerin Otogar Kavşağını kullanmaları gerekmektedir.
  • Gerede-Ankara yolunun 23-28.km.leri arasındaki üstyapı (BSK) yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Gerede-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü (Gidiş-Geliş) olarak sağlanmaktadır.
  • Ermenek-Mut yolunun 10-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Elazığ-Bingöl yolunun 35-36.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Trabzon-Rize yolunun 7.km.sinde (Kaşüstü mevkii) yapılmakta olan sanat yapısı yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Rize yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM