Perşembe, Eylül 19, 2024

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

  • Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Balıkesir Batı Kavşağı-Savaştepe Kavşağı Km:19-27 arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İzmir yönü trafik bant aktarma olarak yapılacak olup, trafik akışı karşı yönden gidiş-geliş olarak sağlanacaktır.
  • Ankara Çevre Otoyolunun Eskişehir Kavşağı-İncek Kavşağı 0-6.km.leri arasında İncek Kavşağı İstikameti üstyapı onarım çalışması nedeniy trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. Bu kesimde ayrıca Eskişehir Kavşağının İncek istikameti katılım kolu da trafiğe kapalıdır. Sürücüler Eskişehir Kavşağının diğer kollarından İncek istikametine yönlendirilmektedir.
  • Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı Kesimi arasında (Bolu Dağı Tüneli Geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenilemesi çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılmış olup, sürücüler tekrar Abant Kavşağından otoyola katılım sağlayabilmektedir.
  • Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 46-49.km.leri arasındaki üstyapı yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Bartın-Karabük yolunun 31-33.km.leri arasındaki menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır. Yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Aydıncık-Silifke yolunun 25-28.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Trilye-Bursa yolunun 24-25.km.sinde İğnesi Köprüsünün genleşme derzi bakım onarım çalışmaları nedeniyle 20.10.2023-30.10.2023 tarihleri arasında saat 21:00’den sonra yolun her iki yönünde tek şerit açık olacak şekilde onarım çalışması yapılacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Pirahmet-Köse Ayr.-Kelkit yolunun 3-6.km.leri arasında bulunan Alıçlı-1, Alıçlı-2 ve Alıçlı-3 köprülerinde yapılmakta olan bakım onarım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Pasinler Şehir Geçişi yolunun 26-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Elazığ-Bingöl yolunun 35-36.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM