Perşembe, Eylül 19, 2024

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni


TEM Otoyolu Kandıra Kavşağı-Doğu İzmit Kavşağı arası Alikahya Mevkinde altgeçit yapılacaktır. Güney Taşıma Yolundaki trafik (İstanbul-Ankara istikameti) servis yoluna aktarılacaktır.(Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacaktır. )

TAG Otoyolunun Osmaniye Kavşağı-Toprakkale Kavşağı Kesimi 1-4.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Niğde-Pozantı Otoyolunun 22-26.km.leri arasında Kırkgeçit 15.Viyadüğünde derz çalışması nedeniyle (Sol platform) Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden (Sağ platform) iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 46 – 49.km.leri arasında üstyapı yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Samsun-Ordu yolunun 0-1.km.leri arasında bulunan Yeşilkent Kavşağının Sinop ayrımı kolu yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılmış olup, Sinop istikametine gidecek sürücülerin Otogar Kavşağını kullanmaları gerekmektedir.

Elazığ-Bingöl yolunun 35-36.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun Tavşanlı-Harmancık istikameti 170-176.km.leri arası yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Harmancık-Tavşanlı istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 16-19.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Mardin yolunun 33-35.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım sağ şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.

KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM