Perşembe, Eylül 19, 2024

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni


– TEM Otoyolunun Çerkezköy Kavşağı-Kınalı Kavşağı arasında İstanbul istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle her gün 19:00-06:00 saatleri arasında şerit kapatma yapılacaktır.

– TAG Otoyolunun Osmaniye Kavşağı-Düziçi Kavşağı Kesimi 9-12.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

– Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

– Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 16-19.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

– Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 48-52.km.leri arasında üstyapı yenileme ve yol yapım çalışmaları nedeniyle Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

– Piraziz-Tirebolu-Görele yolunun 0-74.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde otokorkuluk montaj çalışması nedeniyle 07:00-18:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır. (01.11.2023-30.11.2023)

– Pınarbaşı-Gürün yolunun 12-18 ile 25-30.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

– Tokat-Sivas yolunun 35-38.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

– Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-49.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde orta refüj ayırıcı bordür ve orta refüj hendek betonu çalışmaları nedeniyle çalışma yapılan kesimlerde sol şeritte daraltma yapılacaktır.

– Iğdır-Doğubayazıt yolunun 13-20.km.leri arasında sağ şeritte devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM