Perşembe, Eylül 19, 2024

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir? 

İleri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip İzmir ve Ege Bölgesinin en büyük sağlık kompleksi İzmir Şehir Hastanesi 16 Ekim tarihi itibarıyla hasta kabulüne başladı. Peki Bayraklı Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir? İşte cevabı… 

Bölgenin en büyük sağlık kompleksi İzmir Şehir Hastanesi’nde vatandaşlar; birçok hizmetten yararlanarak tedavi imkanı bulacak. 628 bin 015 metrekare kapalı alan ve 2 bin 60 yatak kapasitesine sahip sağlık kompleksi; Genel Hastane, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Kalp Damar ve Kardiyoloji Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Adli Psikiyatri Hastanesi, Kemik İliği Merkezi, Organ Nakli Merkezi, İnme Merkezi, Uyku Merkezi ve Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezini bünyesinde bulunduruyor.

Şehir hastanesine nasıl gidilir? 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konusunda çok fazla soru işareti oluşturan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi için otobüs hattı açtı. Bayraklı Şehir Hastanesi – Bostanlı İskele 532, Bayraklı Şehir Hastanesi – Bornova Metro Hattı 533,  Bayraklı İZBAN İstasyonu 598, Bayraklı Toplu Konut Alanı ile EVKA 3 Metro (559),  Bornova Metro Aktarma Merkezi’ne 558, numaralı ESHOT hatları hizmet vermeye başladı.  Hastaneye gidecek olan araçlar, gün içinde yolcu yoğunluğuna göre 8 ile 24 dakika aralıklarla servis yapıyor.

Sefer saatleri ne zaman? 

Otobüs seyir saatleri için ESHOT Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden paylaştığı otobüs saatleri bölümünden öğrenebilirisiniz. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM