Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni


– Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Otoyolunun Kılıç Kavşağı-Orhangazi Kavşağı arası, O-5/05 04.km ile O-5/05 05. km.leri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul yönünde trafik sağ şerit kapatma yapılarak, ulaşım diğer iki şeritten sağlanacaktır.(14.11.2023-15.11.2023)

– TAG otoyolunun Toprakkale Kavşağı-Osmaniye Kavşağı mevkiinde 1-4.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.niyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

– Kuzey Marmara Otoyolunun Adapazarı Kavşağı-Akmeşe Kavşağı Kesimi 3-5.km.leri arasında yol bakım onarım çalışması nedeniyle Ankara-İstanbul istikametinde bant aktarımı yapılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

– Çanakkale-İzmir Devlet yolunun 47-49. km.leri arasında Menemen Belediye Başkanlığı tarafından farklı seviyeli kavşak yapılması çalışmaları nedeniyle 07.11.2023 tarihinden itibaren gidiş ve geliş şeritleri kapatılmış olup. trafik akışı servis yolundan sağlanacaktır. Çalışmalar 15 Mart 2024 tarihine kadar devam edecektir.

– Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. km’sinde bulunan Akyazı tünelinin, bölünmüş yolun Akçaabat-Trabzon yönündeki tüpünde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 15.11.2023 günü, 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

– Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-49.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde orta refüj ayırıcı bordür ve orta refüj hendek betonu çalışmaları nedeniyle çalışma yapılan kesimlerde sol şeritte daraltma yapılacaktır.

– Osmancık-Merzifon-Havza yolunun 57-61.km.leri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

– Çanakkale-Çan yolunun 9-11.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

– Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

– Zonguldak-Bartın İl Sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 20-21.km.leri arasında Bartın Devlet Hastanesi Kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM