Pazartesi, Eylül 16, 2024

Başkan Akçiçek’in Öğretmenler Günü mesajı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akçiçek mesajında şu ifadeleri kullandı:”Öğretmenler fedakârlık isteyen, kutsal ve saygın mesleğin temsilcileri aynı zamanda geleceğin mimarlarıdır. Öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır

Büyük Önder Atatürk “Milletleri Kurtaranlar; Yalnız Ve Ancak Öğretmenlerdir. Öğretmenden, Eğiticiden Yoksun Bir Millet; Henüz Millet Adını Almak Kabiliyetini Kazanmamıştır.” diyerek öğretmenlik mesleğinin önemini oraya koymuştur.

Bizlerden geleceği devralacak yavrularımızı sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyen öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra ederler.

Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, başta İlçemizde görev yapan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”dedi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM