Perşembe, Eylül 19, 2024

Tarımın devleri Denizli’de buluşuyor

Ege Bölgesi’nin en kapsamlı tarım fuarı 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 21-25  Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli Fuar Alanı’nda katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlayacak 

Ege bölgesinin tarım sektörünü buluşturacak olan 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 21 Şubat Çarşamba günü (EGS Park) Denizli Fuar Alanı’nda açılıyor. Fuar, 25 Şubat Pazar saat 17:00’ye kadar ziyarete açık olacak. 5 gün boyunca sektörün kalbinin Denizli’de atacağı fuarda, katılımcı ve ziyaretçi arasında ticari alışveriş ve bilgi paylaşımı hedefleniyor. Orion Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan fuarda,  traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alacak. 


100’ün üzerinde firma temsil edecek

En yeni teknoloji ürünü tarım aletlerinin ilk kez çiftçiyle bulaşacağı 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuar’ında 100’ün üzerinde firma stantlarıyla temsil edilecek. Ziyaretçilerin her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir ilgi göstermesi beklenen fuar 100 bin’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM