Pazartesi, Eylül 16, 2024

2. Tarım Teknoloji Etki Zirvesi’ne geri sayım 

Tarım, gıda, gastronomi, sağlıklı beslenme ve sürdürülebilirlik alanlarında bilgi yayma, araştırma, geliştirme ve eğitim faaliyetlerini yürüten Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Derneği, 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde İzQ İnovasyon Merkezi’nde 2’nci Tarım Teknoloji Etki Zirvesi’ni gerçekleştirecek. TİCARET Gazetesi’nin basın sponsoru olduğu zirvede, katılımcılara deneyimlerini paylaşma, projelere ve yeniliklere, sektöre uygulanan ve araştırmaya alınan yeni teknolojilere dair son gelişmeleri disiplinler arası bir atmosferde tartışma fırsatı sunulacak. Zirve oturumlarında, farklı uzmanlık alanlarından değerli konuşmacılar tarafından konular çok yönlü ve uluslararası bir perspektifle ele alınacak. 


Tarım zirvesinde söz uzmanların

2’nci Tarım Teknoloji Etki Zirvesi’nde, Canlandırıcı (Rejeneratif) Tarım, Tek Sağlık: Toprak-Bitki-Hayvan-İnsan Sağlığı, Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gıda, Yerel Gıda, Onarıcı ve Doğayla Uyumlu Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Çiftlikten Sofraya Tarım-Gıda Değer Zinciri, Topraktan Bağırsağa Mikrobiom, Tarım ve Gıda Ekonomisi, Tarımın Finansmanı: Etki ve Etik, Herkes için Tarım, Tarım Filizleri Genç Çiftçiler Ağı konu başlıkları öne çıkacak.

Zirve, sektöre yönelik teknolojik gelişmeleri takip etme, deneyimleri paylaşma, yeni projeler ve yenilikler hakkında bilgi sahibi olma açısından zengin bir ortam sunacak; aynı zamanda yeni bağlantılar kurma ve ticari ilişkiler geliştirme fırsatları sağlayacak. Zirve oturumlarında farklı uzmanlık alanlarına sahip değerli konuşmacılar, konuları çok yönlü bir şekilde ele alacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM