Cuma, Eylül 20, 2024

İzmirli öğretmen atletlerden önemli başarı

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 24-25 Şubat tarihlerinde Bursa’da yapılan Master Kış Atmalar, Master Salon ve Salon Olimpik yarışmaları sona erdi. İki gün süren Masterler Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda İzmirli öğretmenler, derecelerle kente döndü.

İzmirli öğretmen atletler, başarılarıyla göz doldurdu. Şampiyonada; Nevvar Salih İşgören Ortaokulu öğretmeni Arzu Yahşi; 3 bin metre yürüyüş yarışında Türkiye 1’incisi, 3 bin metre yarışında Türkiye 3’üncüsü olurken 9 Eylül Ortaokulu öğretmeni Adnan Şamil Yahşi de gülle atma yarışında Türkiye 5’incisi olarak İzmir’e madalyaları ile döndüler.

Gazi Umurbey Ortaokulu öğretmeni Melike Maraz; 60 metre yarışında Türkiye 1’incisi, 200 metre sırıkla atlamada Türkiye 1’incisi, uzun atlama yarışında Türkiye 2’ncisi, disk atma yarışında Türkiye 2’ncisi, cirit atmada ise Türkiye 2’ncisi olarak yarışmalarda üstün bir performans sergiledi.


“Gençlerimize örnek oldular”

Öğretmenlerin şampiyonada pek çok derece elde ederek gençlere örnek olduklarını ifade eden İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, emekleri ve elde ettikleri başarıları için İzmirli öğretmenleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM