Cuma, Eylül 20, 2024

Abalıoğlu’ndan Japonya çıkarması

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasına adını yazdıran Abalıoğlu Yağ, 1976’dan beri düzenlenen Asya-Pasifik’in en büyük gıda ve içecek fuarlarından Foodex Japan 2024’e katıldı.

5-8 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda, 60 ülkeden 2 bin 500’den fazla marka ve binlerce ziyaretçi Tokyo’da bir araya geliyor. Üretim ve ihracat atılımlarıyla global pazarda büyüyerek Türkiye ekonomisine değer katmak için çalışmalarına devam eden Abalıoğlu Yağ, ilk kez katılım sağladığı fuarda Japonya pazarındaki konumunu daha da güçlendirme, yeni iş birlikleri için önemli adımlar atma imkanı bulacak.


40’tan fazla ülkeye ayçiçek ve soya yağı ihracatı

Kuruluşundan bu yana insanların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmesine katkıda bulunmak amacıyla bitkisel yağ alanında büyük yatırımlar yapan Abalıoğlu Yağ, Avustralya’dan Gana’ya, Hindistan’dan İngiltere’ye, 40’tan fazla ülkeye ayçiçek yağı ve soya yağı ihracatı yapıyor. Küresel alandaki etkisini artıran şirket, global pazarda Abalıoğlu Yağ markasını tanıtmaya devam ediyor. Uzak Doğu’nun en büyük gıda ve içecek fuarlarından birisi olması nedeniyle sektörde oldukça önemli bir yere sahip olan Foodex Japan’a ilk kez katılım sağlayan Abalıoğlu Yağ, bu fuarda hem Türkiye’yi temsil etmeyi hem de Japonya pazarındaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM