Perşembe, Eylül 19, 2024

Ekonomi gündemi: 6 Mart 

Türkiye’de 6 Mart Çarşamba günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Valiliği, Eskişehir Sanayi Odasını, esnafı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Eskişehir Ticaret Odası yönetimiyle bir araya gelecek, Gençlik Buluşması’na katılacak.

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Valiliği ziyaret edecek, Necat Nasıroğlu Külliye Gençlik Merkezi ve Kütüphane Açılış Töreni, Batman’ı TÜBİTAK Yayınlarıyla Buluşturma Projesi İmza Töreni’ne katılacak, esnafla bir araya gelecek, ardından BİOSYS Fabrika Açılış Töreni, Kalkınma Ajansları 2023 Proje Açılışı ve GAP 2024 Projeleri İmza Töreni ile Teknokent Açılış Töreni’ne iştirak edecek, sanayicilerle istişare toplantısı gerçekleştirecek.

3- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Texhibition Fuarı’na katılacak.

4- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Civil Ankara 2024” etkinliğine katılacak, Öztiryakiler fabrikası işçileriyle bir araya gelecek, Mimar Sinan minibüs ve taksi durağı ile Güzelce kapalı pazarı ve otobüs durağını ziyaretinin ardından Karadenizli kanaat önderleriyle yemek programına iştirak edecek.

5- Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılı kadın istatistiklerini açıklayacak.

6- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Sanayi Odası Başkanlığı Meclis Toplantısı’na iştirak edecek.

7- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çatalca, Bayrampaşa ve Eyüpsultan ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

8- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kadın İstihdam Sistemi İş Pozitif Tanıtım Programı ve Fuar açılışına, Seyhan Seçim Bürosu açılışı ve Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları’na katılacak.

9- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Dünya Kadınlar Günü: İlerleme için Kadınlara Yatırım” temalı etkinliğe, Filistinli Kadınlarla Dayanışma Konferansı’na ve Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Zirvesi’ne iştirak edecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM