Perşembe, Eylül 19, 2024

“Birgi’yi tüm dünyanın tanıması için çok çalışacağım”

Tugay, Birgi’nin önemli bir turizm destinasyonuna sahip olduğunu belirterek, bölgenin dünyada tanınırlığını artırmak için çok çalışacağını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş’te yaptığı seçim çalışmalarını, Birgi köyünde tamamladı. İlçeye dair projelerini anlatan Tugay, “Birgi sadece İzmir’in, Türkiye’nin değil dünyanın en önemli kültür hazinelerinden birine sahip. Kurtuluş Savaşı’nda kahramanların yatağı olmuş bu topraklarda temiz yüzlü çocuklarla, temiz yürekli insanlarla, kahraman torunlarıyla birlikteyiz. Büyükşehir Belediyesi’nde çalışma arkadaşlarımla burada çok güzel işler yapacağız. Küçük Menderes’in her yerinde sürekli yol çalışması göreceksiniz. Su ihtiyacı olan köylerimizin yeni kuyuları olacak. Onları tesisatla her eve bağlayacağız. Arıtma ihtiyacı olan yerlere arıtma yapacağız. 7’den 70’e herkes mutlu olsun istiyoruz” ifadesinde bulundu.

İzmirlilerin yanında, onların ailesinden biri gibi çalışacağını anlatan Tugay, “İzmir Türkiye’nin incisidir. Ödemiş, İzmir’in incisi. Birgi göz bebeğimiz. Birgi’yi tüm dünyanın tanıması için çok çalışacağım” dedi. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM