Perşembe, Eylül 19, 2024

Kırkpınar’dan Bayraklı’ya 60 proje 

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar ve meclis üyesi adayları Alevi Kültür Dernekleri Yamanlar Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Hüseyin Görer ile ilçe sorunlarını konuşan Kırkpınar, Bayraklı için gerçekleştirmeyi hedeflediği 60 adet proje olduğunu ifade ederek projelerin yapımını da yakından takip edeceğini belirtti 

Bayraklılı bir vatandaş olduğunu söyleyen Kırkpınar,  Biz Bayraklı’nın içinden çıkmış bir adayız, sonradan gelmiş proje değiliz. Benim amacım koltuk değil, ben bana oy verin demiyorum, herkes kendisine, mahallesine, ilçesine, geleceğine oy verecek. Tekrarlanan işler aynı sonucu verir. Bayraklı kurulduğu günden beri olanlar, bugüne kadar yapmadıysa bugünden sonra da yapmaz. Biz ise “Bize oy vermeyenler bile 1 sene içinde ‘İyi ki’ diyecek diyoruz. Böyle bir hedefimiz var” dedi. 

Toplamda 60 projeyi hayata geçirmeyi beklediğini ifade eden Kırkpınar; ‘’Nisan itibarıyla bizi arayanlar ya bir sokakta ya otobüs durağında ya kahvehanede, ya bir köşe başında bulacaklar. Toplam 60 projemiz var, biz bu çalışmalara başlayacağız ve ben bu çalışmaları yerinde takip edeceğim” ifadesinde bulundu. 


Onur Mahallesi’ne Cemevi

Bayraklı’ya Cemevi yapacaklarını ifade eden Kırkpınar, “Cemevleri yapacağız. Ayrıca gezi programları düşünüyoruz. Alevi derneği olarak Alevi kültürünü, inancını da anlatmamız lazım. Kerbela’yı anlatmamız lazım. Özellikle yeni nesillere aktarmamız lazım. Onur Mahallesi’nde Cemevimizi içinde morgu, aşevi olan şekilde inşa edeceğiz. 1 yıl içinde bitireceğiz ve sadece Onur Mahallesi İle de sınırlı kalmayacağız. Mevcutta olanları elden geçireceğiz. Sayısını da ihtiyaç olan yerlerde artıracağız” diye konuştu. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM