Çarşamba, Haziran 26, 2024

Karne Medya Grubu’ndan yeni oluşum

Karne Medya Grubu’nun bünyesinde yer alan Haber Ekspres Gazetesi, haberekspres.com.tr, Ege’den TV, Radyo Pause, Demokrat İzmir, Yerelin Sesi, Maden Gazetesi, Ankara’nın Muhabiri, İzmirliler Burada, İstanbul’da Son Dakika, İzmir’in Muhabiri, İzmir’de Neler Oluyor?, Pati, İzmir’de Son Dakika, Çınar Medya oluşumunun yeni ve güvenilir ekibiyle açılış lansmanı gerçekleştirildi. Lansmana İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, siyasiler, parti üyeleri, gazeteciler ve birçok vatandaş yer aldı.


“İzmir’de yeni bir işe soyunmak cesaret isteyen zor bir iş”

Karne Medya Grubu’nun açılışında konuşan Elban, “Bugün aslında hem zor hem iddialı bir işe soyunmuş, bu konuda hakikaten cesaretini, yüreğini işe koymuş bir grubu, aileyi alkışlamak ve yaptıklarına şahit olmak için buradayız. Son dönemde dünyadaki bu iletişimdeki hızlı gelişimlerle birlikte artık ulusal düzeydeki medya kuruluşlarının ciddi anlamda faaliyetlerini yürütmekte zorlandığını görüyoruz. Bunun yanı sıra, Ege’nin başkenti İzmir’de yeni bir işe soyunmak ve orada iddialı olmak, oradaki çok güçlü aktörlerin yanında kendisine yer edinmek cesaret isteyen zor bir iş. Onun için hem ulusal ölçekte hem de bölgesel ve yerel ölçekte rekabet edebilmek, özellikle de hem ulusalda hem de yerelde basın camiası artık kan kaybıyla karşılaştığı süreçte, sosyal medyanın da etkisinin artmasıyla her açıdan zorlu bir işe soyunmak alkışlanmaya değer bir iş. Umarım önümüzdeki günlerde güzel şeylere şahitlik edip güzel haberler okuruz. Kötü haberler yazmasınlar demiyorum ama ilimizde güzel şeyler olsun diye söylüyorum.  Arzu ettikleri başarıyı, öngördükleri başarıyı çok erken zamanda yakalarlar diye temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.


“Yeni bir kuruluşun içindeyiz”

Yeni hizmet binasının açılış konuşmasını yapan Karne Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Gündoğdu, “Yeni bir kuruluşun içerisindeyiz. Yaklaşık 22 yıldan beri bir hayalim vardı, yeni bir medya kuruluşu oluşturmaktı. Bunun için de çok savaştım. Hepsini birlikte yapmak istedim. Hayalimde bir radyo ve iyi bir ulusal televizyon hazırlamak vardı. Bunların hepsini şu anda gerçekleştirdim. Haziran 13’ünde de çok büyük bir buluşmayla Ege’den TV’yi izleyicilerle buluşturacağız. Bunu ben yapmış olarak düşünmüyorum, bunun mimarları var” dedi. Gündoğdu konuşmasının ardından Karne Medya Grubu’nda emek veren yöneticilerini katılımcılara takdim etti.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM