Pazartesi, Ekim 21, 2024

Ekonomi gündemi: 28 Mayıs 

Türkiye’de 28 Mayıs Salı günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye-Tacikistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı’na katılacak.

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonunu bilgilendirecek, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na iştirak edecek.

3- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 77. Dünya Sağlık Asamblesi’nde hitap edecek.

4- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Avusturya Türk-İslam Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Birliğini ziyaret edecek, Türkiye-Avusturya İşgücü Anlaşması’nın 60. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen galaya katılacak.

5- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Soğanlı Vadisi’nde incelemede bulunacak, Ihlara Vadisi Cam Teras’ın açılışını yapacak, Güzelyurt ilçesinde tanıtım gezisine katılacak, turizmcilerle toplantı yapacak, AK Parti Güzelyurt SKM’yi ziyaret edecek, Zelve Ören Yeri ile restorasyonu süren peribacalarında inceleme gerçekleştirecek.

6- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştayın 162. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Sayıştay Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen programa katılacak, ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde MGK Toplantısı’na başkanlık edecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM