Cuma, Eylül 20, 2024

Bakanlıktan Istanbul Jewelry Show katılımcılarına destek

Ticaret Bakanlığı, 2-5 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan yılın ikinci uluslararası buluşması IJS Istanbul Jewelry Show’u, ‘Sektörel Nitelikli Yurt İçi Fuarlar’ listesine dahil etti. Bu kapsamda, Informa Markets tarafından düzenlenen fuara katılacak yurt içi firmalar, yer kirası ve stant masrafları için belirli bir üst limit koşulu ile yüzde 50 oranında destek alabilecek.

Informa Markets, mücevher sektöründeki kadın girişimcilere özel uygulamasıyla, IJS Istanbul Jewelry Show’da yer almak isteyen ve yüzde yüz kadın girişimci hissesine sahip firmalara katılım desteği de sunuyor.

Yurt içi ve yurt dışından bin firma ve markaya ev sahipliği yapacak olan uluslararası fuar, Doğu Avrupa’dan Yakın Asya’ya, Rusya’dan Kuzey Afrika’ya kadar mücevher sektörü profesyonellerini İstanbul’da bir araya getiriyor. Sahip olduğu büyük üretim ve ihracat potansiyeli, üç kıtanın kesiştiği noktadaki stratejik konumu ve komşu ülkeler için önemli bir merkez olan Türkiye’nin, mücevher sektöründeki dünya markası fuarı IJS Istanbul Jewelry Show, katılımcı ve ziyaretçilerine eşsiz ticaret fırsatları sunacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM