Pazartesi, Eylül 16, 2024

Enda Enerji’den 10 bin fidan desteği

fidan

Enda Enerji Holding, Ege Bölgesi’nde meydana gelen yangınların yaralarını sarmak üzere Ege Orman Vakfı’nın başlattığı ‘Küllerden Doğan Umut Fidanla Büyür’ kampanyasına katılarak, 10 bin fidan bağışladı. Enda Enerji Holding Genel Müdürü Metin Tuncay, kurumsal sosyal sorumluluğun gereği olarak ormanları zenginleştirmek üzere Ege Orman Vakfı’nı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.


“Ağaçlandırma çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Enda Enerji Holding’in sürdürülebilirlik politikasının temelinde; enerjide dışa bağımlılığı azaltmak adına çalışırken, tamamen yenilenebilir kaynaklara yönelerek etki alanını genişletme amacının yattığını ifade eden Tuncay, şu değerlendirmede bulundu: “Kaynakları yenilenme kabiliyetinin üzerinde hasat etmeyecek proje, yöntem ve teknoloji ile çalışmayı önemsiyoruz. Faaliyetlerimizi insana, çevreye, topluma duyarlı, etik değerlere uyumlu yürütüyoruz. Ege Bölgesi’ni derinden etkileyen yangınların neden olduğu kaybı en kısa sürede giderebilmek adına da bağışladığımız 10 bin fidan ile Ege Bölgesi’ndeki ormanların yeniden zenginleşebilmesi için ilk adımımızı attık. Ormanlarımızı korumak ve ağaçlandırılması için çalışmanın her birey ve kurumun milli görevi olduğunu düşünüyoruz. Biz de doğadan beslenen bir enerji şirketi olarak bu bilinç ile ağaçlandırma çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

‘1 fidan 70TL’ mesajına dikkat çeken Enda Enerji, geleceğe bir nefes olmak için Ege Bölgesi’nde yanan ormanlara fidan desteğinde bulunmaya devam edecek.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM