Pazartesi, Eylül 16, 2024

Polibak, Bilim Temelli Hedefler İnisiyatifi’nin imzacısı oldu

Bakioğlu Holding ve Grup Şirketleri, sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlılık konusundaki kararlılığını tüm faaliyetlerinde ortaya koyuyor. Grup, döngüsel ekonomi ve sürdürülebilirlik yatırımlarına hız kesmeden devam ederek, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hedefini benimsiyor.

Bakioğlu Ambalaj Grubu Şirketlerinden Polibak, iklim değişikliğiyle mücadelede önemli bir adım atarak Bilim Temelli Hedefler İnisiyatifi’nin (the Science Based Targets initiative, (SBTi)) imzacısı oldu. Bu önemli adımla Polibak, sürdürülebilirlik hedeflerini bilime dayalı olarak belirlemeyi ve bu hedefleri maksimum 24 ay içinde SBTi doğrulamasına sunmayı taahhüt ediyor.

Polibak’ın bu taahhüdü, şirketin çevresel sorumluluklarını yerine getirme kararlılığının ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma amacının güçlü bir göstergesi niteliğinde. Bakioğlu Holding Sürdürülebilirlik Komitesi, Polibak’ın bu inisiyatife katılımını, insana ve geleceğe verilen değerin somut bir örneği olarak değerlendiriyor. Komite, şirketin sürdürülebilirlik alanındaki kararlılığını ve bu süreçte tüm paydaşlarıyla birlikte hareket etme isteğini vurguluyor.

KAYNAKPolibak
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM