Perşembe, Eylül 19, 2024

Kınay: Belediyenin yüzü sizlersiniz

Karabağlar’da 500 bin vatandaşa eşit hizmet vermek amacıyla gece gündüz görev yapan Zabıta Müdürlüğü personeli, Uzundere Gemi Restoran’da Başkan Helil Kınay ve belediye başkan yardımcılarıyla yemekte bir araya geldi. Zabıta personeliyle uyum içinde bir yol arkadaşlığı yürüttüklerini belirten Başkan Kınay “Öncelikle Zabıta Haftanızı ve kuruluş yılınızı bir kez daha kutluyorum. Belediyenin yüzü sizlersiniz. Vatandaşlarla sürekli bir aradasınız ve zaman zaman olumsuz olaylarla karşılaşmanıza rağmen görevlerinizi eksiksiz yerine getiriyorsunuz. Emeğiniz çok değerli. Hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu aileyi büyüterek, birbirimize inanarak ve güvenerek yola devam edeceğiz” diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürü Özkan Gözcü ise Başkan Helil Kınay’a emeğe ve müdürlüğe verdiği değer için teşekkür etti.

Başkan Kınay ayrıca, emekli olan zabıta komiser yardımcıları Bahri Dinç, Hüseyin Vatansever ve  Hasan Birdal’la  zabıta memurları Ali Rıza Kahraman, Nizamettin Yılmaz ve  Adnan Dululoğlu’na plaket vererek hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM