Salı, Haziran 17, 2025

Babalar ve çocuklar doğa kampında buluşacak

Karşıyaka Belediyesi, Yamanlar Piknik Alanı’nda düzenleyeceği kamp etkinliği ile Babalar Günü ve karne haftasının heyecanını bir arada yaşatacak. 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek çadır kampı etkinliği, babalar ve 10-18 yaş aralığındaki çocukların yanı sıra annelere de açık olacak.


Yıldızların altında keyifli bir akşam

Buluşmanın ilk gününde kamp alanının keşfi, çadırların kurulması ve yürüyüşün ardından mini kampçılık eğitimleri verilecek. Akşam yemeğinden sonra kamp ateşi yakılacak. Şarkı, dans, şiir ve taklit üzerine mini yetenek gösterileri ile yıldızların altında keyifli bir gece geçirilecek. İkinci gün ise sabah yogasıyla başlayacak, eğlenceli oyun ve yarışmalarla devam edecek. Katılımcıların kendi çadırları, uyku tulumu ve diğer ihtiyaç malzemelerini yanlarında getireceği kamp buluşması, ücretsiz olarak düzenlenecek.


Yamanlar’ın eşsiz atmosferinde unutulmaz anlar

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Bu keyifli doğa kampıyla hem Babalar Günü’nü kutlamak hem de 2024-2025 eğitim yılını tamamlayarak karne alacak çocuklarımıza güzel bir armağan vermek istedik. Ebeveynler ile çocukların birlikte kaliteli zaman geçirmelerine, doğanın içinde farklı bir deneyim yaşayarak iletişimlerini güçlendirmelerine ve ekip ruhunu tatmalarına imkan tanımayı amaçladık. Bu hafta sonu, Yamanlar’ın eşsiz atmosferinde renkli etkinlikler eşliğinde kamp yapmak ve unutulmaz anılar paylaşmak isteyen aileleri buluşmamıza bekliyoruz” diye konuştu. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM