Cumartesi, Ağustos 23, 2025

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

  • TEM Otoyolunun Hendek Kavşağı-Akyazı Kavşağı Kesimi 0-13.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (7 gün 24 saat esasına göre çalışılmaktadır.)
  • TAG Otoyolunun Nurdağı Kavşağı-Narlı Kavşağı Kesimi 0-2.km.leri arasında üstyapı bakım-onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Akçakoca-Düzce yolunun 23-27.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Düzce-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Akçakoca-Düzce istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Manisa-Turgutlu yolunun 21-25.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Kırşehir-Ankara yolunun 0-5.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Korkuteli Elmalı yolunun 0-26 km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Balıkesir-Kepsut yolunun 4-7.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Sinop-Samsun yolunun 46-50.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Ağrı-Doğubayazıt yolunun 28-31.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Kangal-Hekimhan yolunun 5-10.km.leri arasında sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

KAYNAKKGM
Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM