İzmir Büyükşehir Belediyesi (İZBB) şehrin yılbaşına hazır olduğunu duyurdu. Ek sefer düzenlemeleriyle yılbaşı gecesi toplu ulaşımın aksamayacağı belirtilirken, her gün yapılan su kesintisine 31 Aralık’ta ara verileceği açıklandı.
Belediyeye bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, yılbaşı gecesine özel sefer düzenlemesi yaptı. ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, Metro ve Tramvay işletmeleri 31 Aralık gecesi sefer saatlerini uzattı. Büyükşehir-TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN da ek seferlerle hizmet verecek. 1 Ocak’ta İZBAN ücretsiz olacak. İZSU’dan yapılan yazılı açıklamada da kuraklık nedeniyle 23.00-05.00 saatleri arasında zorunlu olarak yapılan su kesintisinin 31 Aralık 2025 Çarşamba günü uygulanmayacağı açıklandı.
Tüm ulaşımlar için detaylı hat ve sefer programlarına kurumların resmi internet sitelerinden, sosyal medya hesaplarından ve mobil uygulamalarından ulaşılabiliyor.
