
Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni
- TAG Otoyolunun 4-9.km.leri (Tarsus Batı Kavşağı-Çamtepe Kavşağı) arasında 26.03.2026 tarihinden itibaren yol üstyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Mersin-Adana İstikameti Trafiğe Kapatılmış olup ulaşım Adana-Mersin İstikametinden İki yönlü olarak Sağlanmaktadır.
- Gaziantep Çevre otoyolunun 2-3.km.leri arasında Karataş kavşak yapımı nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.
- Aydın-Denizli Otoyolunun 2-5.km.leri arasında 26.02.2026 tarihinden itibaren Denizli istikametinde yapılacak şev çalışması nedeniyle, emniyet ve sağ şerit trafiğe kapatılıp ulaşım orta ve sol şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Manisa-İzmir yolunun (çevre yolu) 0-2.km.leri arasında 09.03.2026 tarihinden itibaren menfez yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yolundan iki yönlü olarak verilmektedir. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
- İğneada-Demirköy-Poyralı yolunun 28-30.km.leri arasında 29.01.2026 tarihinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol çalışması vardır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
- Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 47-49.km.leri arasında 06.03.2026 tarihinden itibaren (Çaydeğirmeni Belde Geçişi) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Zonguldak istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
- Taşağıl-Derebucak yolunun 62-63.km.leri arasında 17.03.2026 tarihinden itibaren devam eden otoyol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekmektedir
- Ayancık-Sinop yolunun 19.km.sinde 15.01.2026 tarihinden itibaren heyelan çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
- Kırıkkale-Kırşehir yolunun 69-72.km.leri arasında 05.01.2026 tarihinden itibaren yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
- Tirebolu-Doğankent yolunun 10. km. sinde yapılacak olan yol şevi temizliği ve çelik ağ uygulama çalışması nedeniyle, 24.03.2026 günü saat 08:00’ den itibaren çalışmanın devamı müddetince trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.