Perşembe, Eylül 19, 2024

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni


  • Tarsus-Pozantı Otoyolunun Pozantı Kuzey Kavşağı-Pozantı Güney Kavşağı Kesimi 3-5.km.leri arasında köprü genleşme derzi çalışması nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • TEM Otoyolunun Çerkezköy Kavşağı-Kınalı Kavşağı arasındaki kesimde; Güney Taşıma Yolunda (İstanbul İstikameti) üstyapı onarım çalışmaları yapılacaktır. Çalışmalar trafikte şerit kapatma şeklinde yürütülecektir. (Her gün 19:00-06:00 saatleri arasında çalışma yapılacaktır.)
  • Ankara Çevre Otoyolunun Eskişehir Kavşağı-İncek Kavşağı 0-6.km.leri arasında İncek Kavşağı İstikameti üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır. Bu kesimde ayrıca Eskişehir Kavşağının İncek istikameti katılım kolu da trafiğe kapatılacaktır. Sürücüler Eskişehir Kavşağının diğer kollarından İncek istikametine yönlendirilecektir.
  • Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Kılıç Kavşağı-Orhangazi Kavşağı 3-4.km.leri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İzmir-İstanbul yönlerinde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer iki şeritten sağlanacaktır.
  • Didim Ayr.-Milas yolunun 40-41.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Milas yönünden ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Kandıra-Kocaeli yolunun Pirceler-Çubuklu Köyleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.
  • (Sakarya-Düzce) İl Sn. (Düzce-Bolu) İl Sn. yolunun 0-4.km.leri arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Düzce-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul-Düzce istikametten iki yönlü (Gidiş-Geliş) olarak sağlanmaktadır.
  • Konya-Afyonkarahisar yolunun 5.km.sinde bulunan köprünün (Şuhut Kavşağı) genleşme derzi onarımı nedeniyle Konya istikameti trafiğe kapatılmış olup, Konya yönüne ulaşım köprü yerine kavşak üzerinden sağlanmaktadır.
  • Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65.km.leri arasında bulunan 10 adet tünel ve güzergahlarında yapılacak olan drenaj sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 06.10.2023 tarihinde 08:00-17:00 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
  • Suşehri-Geminbeli-Zara yolunun 42-43.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM