Cuma, Eylül 20, 2024

Karayollarında Durum

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

TEM Otoyolu Kandıra Kavşağı-Doğu İzmit Kavşağı arası Alikahya Mevkinde altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle Güney Taşıma Yolundaki trafik İstanbul-Ankara istikameti servis yoluna aktarılacaktır.

Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam Kavşağı-Kahramankazan Kavşağı kesimi 1-2.km.leri arasında Hamamçayı Köprüsünde giriş derzinde meydana gelen hasar nedeniyle İstanbul istikametinde banket ve 1.şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer iki şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 1-5.km.leri arasında deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Denizli Çevre yolunun 2.etap 0-14.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Akseki-Alacabel yolunun 33-37.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Ordu-Giresun yolunun 15-18.km.leri (Havaalanı Kavşağı- Piraziz Kavşağı) arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Niğde-Pozantı Otoyolunun 0-4.km.leri arasında Kırkgeçit 15.Viyadüğünde derz çalışması nedeniyle (Sol platform) Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden (Sağ platform) iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 24-25.km.leri arasında Kemaliye-Dutluca Tünel bağlantı yolları ve Kemaliye Kozlupınar Viyadüğü arası tünel ikinci işleri çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Ağrı-Cumaçay yolunun 0-12.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Balıkesir yolunun 22-33.km.leri arasında üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

KAYNAKKGM
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM