Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GHO, Eskişehirspor’un forma göğüs sponsoru oldu

Eskişehirspor GHO sponsorluk anlaşması

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle yurt geneline yayılan Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Eskişehirspor ile 1 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Eskişehir Yeni Stadyum’da gerçekleştirilen toplantıya, Kulüp Başkanı Erkan Koca, Başkan Vekili Özgür Marankoz, GHO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çalgır, GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza, Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehirspor teknik heyeti ve taraftarlar katıldı.Toplantıda ayrıca Eskişehirspor’un 2023 -2024 sezonunda giyeceği forması da tanıtıldı.Eskişehirspor’a sponsor olan GHO firmasının yetkilileri tanıtım toplantısının bitiminde Eskişehir Yeni Stadyumu gezdi. Gezi sırasında bir grup Eskişehirspor taraftarı meşaleler yakarak tezahüratta bulundu.


Kötü günde yoldaş oldu

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, sponsorluk tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, GHO’ya Eskişehirspor’un kötü gününde yoldaş olduğu için teşekkür etti.

Biz bir Ege markasıyız

Anadolu’nun köklü kulüplerinden bir tanesi olan Eskişehirspor ile sponsorluk anlaşması yapmanın kendileri için gurur verici olduğunu belirten GHO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çalgır “Bizim için çok önemli ve gurur verici bir sponsorluk anlaşması oldu. Biz bir Ege markasıyız. 80 yıldır emlak sektörünün içerisindeyiz. Son 6 yıldır tüm Anadolu’ya yayılmak için Ege’nin dışına çıktık. Anadolu’ya yayılırken Anadolu’nun köklü kulüplerinden biri olan Eskişehirspor ile böyle bir iş ortaklığı yapma planlarımız vardı. Bize göre Anadolu’nun en iyi, en fazla taraftar topluluğuna sahip ve en önemlisi de tribün kültürü olan Eskişehirspor ile böyle bir planlamaya gitmek, böyle bir sponsorluk anlaşması yapmak bizim için çok gurur verici. İnşallah Eskişehirspor eski günlerine dönüp, her yıl bir üst lige çıkarken; biz de Anadolu’ya aynı şekilde yayılmaya devam edeceğiz. Şu anda yurt genelinde 40’a yakın ofisle hizmet veriyoruz. 2023 yılı sonuna kadar istikrarlı bir büyüme grafiğiyle bu sayısı 50’e yükseltmeyi hedefliyoruz”diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM