Pazar, Eylül 8, 2024

Rüzgar sektörü 21 Eylül’de İzmir’de buluşuyor

izmir rüzgar sempozyumu ve sergisi

Bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan İzmir Rüzgar Sempozyumu ve Sergisi için yapılan son hazırlıklar da tamamlandı. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası ve Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubeleri tarafından düzenlenecek olan buluşma, 21-22 Eylül tarihleri arasında Makina Mühendisleri Odası (MMO) Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek. Rüzgar enerjisi alanında geleceğin teknolojilerinin paylaşılacağı İzmir Rüzgar Sempozyumu ve Sergisi ile akademi, sanayi, toplum işbirliğine katkı sunmak hedefleniyor. 


Sempozyumda 7 oturum gerçekleşecek

Çok sayıda bildiri sunumunun yapılacağı sempozyumda, Denizüstü Rüzgar Enerjisi Santralleri, Geleceğin Türbin Teknolojileri, Yeşil Hidrojen, Hibrit Santraller, Araştırma Merkezleri, RES’lerin Geri Dönüşümü gibi konularda ve bu alandaki akademik çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunulacak 7 oturum gerçekleşecek. Bununla birlikte, katılımcı firmalar düzenlenecek olan sergiyle çalışmalarını ziyaretçiler ve sektör profesyonellerine sunma fırsatı yakalayacak. 


Sempozyum programının detayları

Sempozyum için oluşturulan www.ruzgarsempozyumu.org adresindeki web sayfasından sempozyum programına ve etkinliğe ilişkin detaylara ulaşılabilirken, linkedin (https://www.linkedin.com/showcase/izmir-ruzgar-sempozyumu) ve twitter (https://twitter.com/ruzgarsempozyum) hesaplarından en son gelişmelere dair bilgi sahibi olunabilecek. Sempozyum ve sergi, herkesin ücretsiz katılımına açık olacak. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM