Pazar, Eylül 8, 2024

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 8 Ekim’de Alanya’dan start alıyor

bisiklet turu

Türkiye’de ve dünyada büyük beğeni toplayan ve en büyük spor organizasyonları arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu bu yıl 58’inci kez 08-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

58’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, TRT ve Eurosport ekranları başta olmak üzere 20’yi aşkın TV kanalından, 160’a yakın ülkede yayınlanacak ve milyarlarca insanın bu etkinliği takip etmesini sağlayacak.


Tur, Alanya’da başlıyor

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, 8 Ekim’de 135 kilometrelik Alanya-Antalya etabı ile başlayacak. Tur’un 2’nci etabı 9 Ekim’de Kemer-Kalkan arası, 3’üncü etabı da 10 Ekim’de Fethiye-Babadağ etabı ile devam edecek. Tur’un 4’üncü etabı 11 Ekim’de Fethiye-Marmaris arasında gerçekleşecek, 5’inci etap heyecanı 12 Ekim’de Marmaris-Yalıkavak arasında, 6’ncı etap ise 13 Ekim’de Bodrum-Selçuk arasında koşulacak. Selçuk’ta 14 Ekim’de başlayacak 7’nci etap Selçuk-Manisa-İzmir arasında yapılacak. İzmir etabının ardından İ15 Ekim’de İstanbul’a uzanacak Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, 133,7 kilometrelik 8’inci İstanbul-Sultanahmet etabı ile tamamlanacak. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM