Cumartesi, Temmuz 27, 2024

İklimlendirme sektörünün heyecanı ISK – SODEX Fuarı’na yansıyor

Dünyanın her yerinden konusunda uzman katılımcı ve ziyaretçileriyle iklimlendirme sektörünün en güçlü fuarlarından biri olan ISK – SODEX, 26 yıldır ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor. 120 bin metrekarelik alanda 19 ülkeden bine yakın marka ve 90 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlanacağı fuarda çevreci, enerji geri kazanımlı ve yüksek verimli sürdürülebilir ürünler sergilenecek.


19 ülkeden 1000’e yakın ziyaretçi 

26 yıldır düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından konusunda uzman katılımcı ve ziyaretçileriyle iklimlendirme sektörünün en güçlü fuarlarından biri olan ISK – SODEX Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi sistemleri Fuarı’na bu yıl 19 ülkeden bine yakın lider markanın katılması bekleniyor. Bir yandan Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetler ’den ticaret yapmak isteyen firma temsilcilerinin vize süreçleri nedeniyle Avrupa’daki çoğu fuarı ziyaret edememeleri diğer yandan geride kalan pandemi sürecinde ISK-SODEX’in geçmiş fuarlarını kaçırmış olmaları nedeniyle birçok firma ISK-SODEX’in 2023 organizasyonunu heyecanla bekliyor. Fuarın bu yılki organizasyonunda iş hacminin ciddi oranda artması hedeflenirken, uluslararası ziyaretçi sayısında da en az yüzde 20’lik bir artış bekleniyor. İnovatif, son teknoloji ve sürdürülebilir ürünlerin sergilenecek olması nedeniyle yaklaşık 90 bin ziyaretçinin beklendiği fuara özellikle Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetlerden ziyaretçilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.


Uluslararası katılımcılardan fuara yoğun ilgi 

25-28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde dört gün boyunca 25 sektörel konferans ile sektörün kalbinin atacağı fuarda bu yıl üç farklı noktada Almanya pavilyonu yer alacak. Uluslararası markalardan çok fazla katılımcı firmanın yer alacağı ISK-SODEX’in bu yılki organizasyonunda; 2021 yılında fuara katılamayan ABD, Azerbaycan, Çin, Güney Kore, Hindistan, İngiltere, İsveç, İsviçre, Mısır, Polonya ve Bulgaristan’dan firmalar da yer alacak. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM