Cuma, Eylül 20, 2024

Bakan Uraloğlu’ndan 21 yıl önce yazılan mektuba görüntülü cevap

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002 yılında “2023 Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası’na katılan PTT çalışanını görüntülü arayarak, telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

PTT çalışanı Kemal Keskin, 21 yıl önce geleceğe bir anı bırakmak ve mektup alışkanlığını toplumda canlı tutmak amacıyla PTT tarafından gerçekleştirilen, “2023’e Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası’ kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı makamına mektup yazdı. PTT çalışanı Keskin yazdığı mektupta, “Sayın Ulaştırma Bakanıma; Türkiye Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlar, bundan sonraki yaşamınızda üstün başarılar ve sağlık dolu günler dilerim” ifadelerini kullandı.

Mektubu Uraloğlu’na teslim etti

PTT Genel Müdür Hakan Gülten, Keskin’in yazdığı mektubu 28 Eylül’de PTT Kahramankazan Değerli Kağıtlar Depo Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikte Bakan Uraloğlu’na teslim etti. Bakan Uraloğlu, bunun üzerine 29 Ekim 2002 tarihinde makamına mektup yazan PTT çalışanı Kemal Keskin’i arayarak, görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Keskin’e mektubunda yer verdiği ifadeleri hatırlatan Uraloğlu, “21 yıl önce bugünü düşünerek bir mektup yazmışsın. Çok sağ ol, çok mutlu oldum. Bu mektubu okumak da bize nasip oldu” dedi. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM