Pazar, Eylül 8, 2024

Ata’dan Ören ve Armutlu Esnaf Odalarına destek sözü

Bölge toplantıları ve oda ziyaretleri ile teşkilatın nabzını tutan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) yöneticileri, Kemalpaşa Bölgesi’nde esnaf teşkilatı ile bir araya geldi. İESOB Başkanı Yalçın Ata, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın, Ören ve Armutlu ilçelerindeki Esnaf Odalarının hizmet merkezlerinin fiziki eksikliklerinin giderilmesi ve iç dekorasyonlarının hazırlanması konusunda destek sözü verdiğini duyurdu. 

Ata: Merkezin yenilenmesi, üyelerimize verilecek hizmet kalitesinin artıracak

Başkan Karakayalı’ya, Ören Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hizmet merkezinin yetersiz kaldığını aktaran İESOB Başkanı Ata, ‘Ören’deki odamızın üst katında bulunan, daha geniş ve ferah ortama sahip belediye mülklerinin Ören esnaf sanatkarının hizmetine sunulması yararlı olacaktır. Aynı şekilde Armutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hizmet binasında da yeni düzenlemelerin yapılması, merkezin daha verimli kullanılmasını sağlayacak çalışmaların planlanması gerekli. Bunun için oda yöneticileri bir süre önce binaya yapılan Karot Testi’nin sonuçlarını bekliyor. Sonuçlara göre odamızın hizmet merkezinin geliştirilmesine belediyenin destek vermesini bekliyoruz. Armutlu önemli nüfusu ve esnaf sanatkarı barındıran bir ilçe. Merkezin yenilenmesi, üyelerimize verilecek hizmet kalitesinin artmasına da vesile olacaktır’ dedi.

Karakayalı: Esnaf sanatkarlarımızın yanındayız

Armutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hizmet binası konusunda da tam destek vereceğini belirten Karakayalı, “Esnaf sanatkarlar Türk toplumunda önemli bir konuma sahiptir. Her ailede mutlaka esnaf sanatkarlık yapan bireyler bulunur. Toplumda sayısal çoğunluğa sahip esnaf sanatkarlara verilecek hizmetlerin, sosyal yaşamı da rahatlatacağına inanıyoruz. Esnaf sanatkarlarımızın yanındayız. İzmir Birliği ve bölgedeki esnaf yöneticilerimizle işbirliği içinde çalışmaya hazırız” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM