Cuma, Eylül 20, 2024

Ekonomi gündemi: 23 Kasım

Türkiye gündeminde 23 Kasım Perşembe günü ekonomik, siyasi alanda yaşanacak  gelişmelerin konu başlıkları belli oldu


1-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güven mektubu takdim edecek Kamboçya Büyükelçisi Chea Sok ve Tanzanya Büyükelçisi Iddi Seif Bakari’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ayrı ayrı kabul edecek.

2-Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Büyükşehir Belediyesini ve Valiliği ziyaret edecek, Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları’na katılacak.

3- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin Budapeşte Büyükelçiliğini ziyaret edecek, Macaristan Savunma Bakanı Kristóf Szalay-Bobrovniczky ile heyetler arası görüşme gerçekleştirecek ve açıklamalarda bulunacak, Savunma Sanayi Çalıştayı’na katılacak, Türk-Macar Ticaret Odası Yönetim Kurulu ile toplantı yapacak.

4- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Dünya Helal Gıda Fuarı” ile “Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Aydınlatma Fuarı” açılış programlarına katılacak.

5- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu toplantısında faiz kararını açıklayacak, haftalık para ve banka istatistiklerini paylaşacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM