Pazartesi, Eylül 16, 2024

‘İzmir Çocuk 2’ ara tatilde çocuklar için yayında

Ülkemizde bir ilk olan ‘İzmir Çocuk’ etkileşimli dijital dergisinin 2’nci sayısı, çocuklara özel karne hediyesi olarak hazırlandı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çocuklara tatil hediyesi olan ‘İzmir Çocuk’ 2023 yılının kasım ayı ara tatilinde yayın hayatına başlamış olup çocuklara; eğitim, bilim ve sanatın geniş yelpazesinde farklı renkler sunmayı amaçlanıyor.

İçeriğinde; Denizcilik, Dil Oyunları, Kış Sporları, Yabani Kedilerden Evcil Kedilere, Görünmeyen Tehlike; Mikroplastikler, Eba Oyun Tanıtımları, Uzun Hece Kısa Hece, Minik Doğa Kâşifleri, Bunları Biliyor Musun, Resfebe, Doğadaki Gizem Mantarlar, Tarihi Ayak İzi; Karaburun, Küçükayı Takım Yıldızını Bulma Rehberi, Teker-lemeler, Matematiğin Serüveni, Çocuklar İçin Felsefe, Kısa Bir Film Hikayesi, Akraba Sözcükler ve Sayı Tahmin Oyununun yer aldığı 40 sayfadan oluşan dijital içerikli dergi, özel tasarımları ve birbirinden güzel yepyeni konularıyla okurlarını bekliyor.

 ‘İzmir Çocuk’ dijital dergisinin içerisinde yer alan etkileşimli etkinliklerle çocukların hem ufkunun genişlemesi hem de yarıyıl tatillerini verimli bir zaman dilimine dönüştürmeleri hedefleniyor.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM