Pazar, Eylül 8, 2024

Rotary’nin 119. yaşı kutlandı

Uluslararası Rotary 2440. Bölge projelerini halka tanıttı


Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu, Rotary’nin 119. yaşını açtığı proje standları ile kutladı. Uluslararası Rotary’nin kuruluşunun 119. yılı nedeniyle Alsancak Dominik Caddesi’nde bir etkinlik düzenleyen Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu, Rotary Kulübü’nü, ‘Kendinden Önce Hizmet’ ilkesi ve topluma hizmet amacı ile geliştirilen projelerini anlattı.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Guvernörü Ayda Özeren, 23 Şubat Uluslararası Rotary Günü nedeniyle Dominik Caddesi’nde Rotary felsefesini anlatmak istediklerini söyledi.


“Farklı alanlarda birçok proje yürütüyoruz”

Açtıkları stantlar ile projelerini toplumla paylaştıklarını ve halka yürüttükleri çalışmaları tanıttıklarını söyleyen Özeren, “Rotary’nin temel misyonu aslında ‘Dünyaya Umut Olmak’. Bu motto ile çalışıyor, toplumun her alanına dokunmaya özen gösteriyoruz. Kadın istihdamı, barış, çevre, eğitimde fırsat eşitliği başta olmak üzere birçok farklı alanda projeleri hayata geçiriyoruz. Rotary’nin 119. yaşını sokakta, projelerimizi görünür kılarak, topluma doğrudan dokunarak anlatmak istedik. Çok keyifli bir gün oldu, İzmir’in en önemli caddelerinden birinde halkla iç içe olarak Rotary’nin doğum gününü kutladık” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM