Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ekonomi gündemi: 27 Şubat 

Türkiye’de 27 Şubat Salı günü ekonomi ve siyaset alanında planlanan önemli gelişmelerin konu başlıkları belli oldu

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Haier Fabrikası’nın açılış, “Eskişehir’i TÜBİTAK Yayınları ile Buluşturuyoruz Projesi”nin imza ve “İleri Prototip İstasyonu Projesi”nin açılış törenlerine katılacak.

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Beyşehir’de Taşıyıcılar Kooperatifi ve esnafı ziyaret edecek, Beyşehir-Seydişehir kara yolunun açılışını gerçekleştirecek, Seydişehir’de Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışının ardından esnafla buluşacak, Konya Raylı Sistem Projeleri Tanıtım Programı ve Sedirler Köprülü Kavşağı Açılış Töreni’ne iştirak edecek, Valiliğe ziyarette bulunacak.

3- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Odile Renaud Basso, İngiliz Sanayi Konfederasyonu temsilcileri ve yatırımcıları kabul edecek.

4- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’na iştirak edecek.

5-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek mitingine katılacak.

6-TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “GAZZE: İnsanlığın Felaketi” Özel Raporu Tanıtım ve Kamuoyuna Duyurulması Toplantısı’na katılacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM