Pazar, Eylül 8, 2024

İrfan Önal’dan eşit hizmet vurgusu

Önal, “Sosyal demokrat bir anlayışla hiçbir kimsenin dinine, diline, rengine bakmaksızın eşit hizmet noktasında eşit mesafede olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu dayanışma gecesine katıldı. Gece de konuşan Önal, “Bizlerin vatandaşa hizmet yarışı noktasında bugüne kadar yaptıklarımız ortada biz hiç kimseyi hiçbir şekilde ayırmadan herkese eşit hizmet sağlıyoruz. Biz vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenip, sorunların çözümü için irade ortaya koyarız” dedi.


“Vatandaşın yararına hizmet olacak”

İzmir depremi sonrasında Bayraklı’nın en çok hasar aldığı bölge olduğunu ifade eden Önal, “Geçirmiş olduğumuz depremler sonrasında özellikle Bayraklımıza 20 yıldan sonra belediyenin kendi üstüne düşen imkanları doğrultusunda birçok noktada acil çözüme gittik. Bütün mağdur vatandaşlarımızın yanında olduk yani bizim yapmış olduğumuz hizmetler vatandaşın yararına olan hizmetler bizim hiçbir noktada üç beş kişiyi zengin etmek uğruna bir gayemiz olmadı. Hizmetlerimizin vatandaşın yararına olacağı sözünü veriyorum. Sosyal demokrat bir anlayışla hiçbir kimsenin dinine, diline, rengine bakmaksızın eşit hizmet noktasında eşit mesafede olduğumuzu söylemek istiyorum” ifadesinde bulundu. 

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM