Perşembe, Eylül 19, 2024

Dağ’dan sağlık çalışanlarına 24 saat kreş sözü

Cumhur İttifakı’nın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ,  Sağlık-Sen 2 No’lu Şube tarafından Narlıdere Huzur Evi’nde düzenlenen iftar programına katılarak seçim vaatlerine dair açıklamalarda bulundu. Kent genelinde ilk etapta 100 kreş açacaklarını belirten Dağ, “24 saat açık olması anladığım kadarıyla sağlık çalışanları için oldukça önemli. Bunu da özellikle hastanelerin yakınlarında açmış olduğumuz kreşleri de 24 saat çalıştırırız” dedi.

İzmir markasını tekrardan hak ettiği seviyeye çıkarmak için çalışacaklarını vurgulayan Dağ, “Kadın Sağlığı Tarama Merkezleriyle erken teşhis ve tedavi desteği sağlayacağız. Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Köyü projemizi hayata geçireceğiz. Mobil diş ve göz sağlığı tırlarını hizmete alacak, özellikle kent ve ilçe merkezlerimize uzak köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.


Seferihisar, Urla ve Çeşme’ye sosyal konut sözü

Seferihisar, Urla, Çeşme gibi bölgelerin yüksek kira nedeniyle memurlar tarafından talep edilmediğini belirten Dağ, “Onun için yapacağımız sosyal konut dışında, buralarda Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız konutlarda uygun fiyatla kiralık oturabilme imkanı getireceğiz. Daha birçok projemiz var.  Tabi bunları seçim öncesi herkes söyler ancak bizim en büyük özelliğimiz verdiğimiz sözü tutmamız. Bu verdiğimiz sözleri de adım adım gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM