Salı, Mayıs 14, 2024

CYE TÜRKİYE Programı, girişimcileri İzmir’de buluşturuyor

Yaratıcı Liderlik Zirvesi ve Creative Young Entrepreneur (CYE TÜRKİYE) Programı, girişimcilik dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek, yaratıcı potansiyelleri ortaya çıkarmayı hedefliyor. JCI Türkiye ve JCI İzmir organizasyonuyla ‘Push The Limits’ mottosuyla gerçekleştirilecek olan zirve, 26-28 Nisan tarihleri arasında Palm Wings Ephesus Resort& Hotel’ de gerçekleşecek. Etkinlik, dünya çapında tanınmış girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getirerek, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak. Ayrıca yarışmanın finalisti Avrupa’ da da yarışma fırsatı bulurken, galip gelme durumunda dünya genelinde Türkiye’yi temsil edecek.

Zirve, yaratıcı liderlik kavramını sınırları zorlayarak ve içsel potansiyeli keşfederek ele alacak. Katılımcılar, ilham verici konuşmalar, paneller, eğitimler ve söyleşilerle liderlik becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.


CYE TÜRKİYE girişimcilik alanında destek sunuyor

CYE TÜRKİYE Programı genç girişimci liderlere motivasyon sağlamayı amaçlayarak, girişimcilik alanında destek sunuyor. Program, uluslararası bir platformda genç girişimcileri tanıtmak ve desteklemek amacıyla organize ediliyor. Başvuruları 1 Mart 2024 tarihinde başlayan yarışmanın finali, 27 Nisan’da gerçekleşecek. CYE TÜRKİYEProgramı, genç Türk girişimcilerini global arenaya taşımayı hedefliyor ve başarıya ulaşan girişimlerin ‘unicorn’ bir başarıya dönüşmesini amaçlıyor.

Nöron Eğitim Merkezi Kurucusu ve eğitmen Mustafa Bayındır ve Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Erdem Erem de geleceğin dünyasında yaratıcı girişimciliği ele alacak. CYE TÜRKİYE yarışması ve jüri değerlendirmesinin ardından gala ile devam edecek program, Psikolog Ferhat Aydın’ın konuşmacılığında sıra dışı kariyer ve kariyer oluşturma üzerine yapılan bir konuşma ile son bulacak. Katılımcılar, dünyaca ünlü konuşmacılar ile networking yapma şansı yakalayıp yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulurken, son gün ise Efes Antik Kent Gezisi ile başlayacak ve katılımcılar tarihin izinde yaratıcı liderlikle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM