Pazar, Mayıs 19, 2024

“Eksikleri olmayan bir Konak hedefliyoruz”

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Mutlu, saha temasları kapsamında ilk olarak İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası yönetimiyle bir araya geldi. Oda Başkanı Yıldırım Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Mutlu, “Seçildikten sonra da sık sık bir araya geleceğiz ve sizlerin taleplerini yerine getirmek için çalışacağız. Belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna inanıyorum. Vatandaş sokağa adımını attığında eksikleri olmayan bir Konak hedefliyoruz” dedi.


“Laik ve seküler hayatın önemli bileşenlerinden biriyiz”

Mutlu, ziyaretinin ardından İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne geçti. Mutlu ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Biz yüzü batıya dönük olanlar, bir anlamda Mustafa Kemal Atatürk’ün memleketlileri, bu ülkenin çimentosuyuz. Laik ve seküler hayatın önemli bileşenlerinden biriyiz. Bu sadece bir yerel seçim değil. Sadece çöpü kim toplayacak seçimi değil. Yurt dışında böyle olabilir ama bizim ülkemizde değil maalesef. Laik, demokratik Cumhuriyet’in geleceğine dönük bir seçim. Bize kucak açan Anadolu’ya bir kez daha sahip çıkmak ve seçimlerde Cumhuriyet değerlerimizi korumak görevimiz” ifadelerini kullandı. 


“Belediyenin parası belediyede kalacak”

Başkan Adayı Nilüfer Mutlu, daha sonra kentin en işlek ticaret merkezlerinden Elektronikçiler Çarşısı’nı ziyaret etti. Dükkanlara tek tek girerek esnafa hayırlı işler dileyen Mutlu, taleplere kulak vererek, “Farklı bir dönem olacak, size çok çalışma sözü vererek geliyorum. Belediyenin parası belediyede kalacak. TÜRGEV’e, Ensar’a gitmeyecek” dedi.


“Daha iyi konutlarda yaşayacaksınız”

CHP Konak Adayı Mutlu, akşam saatlerinde ise Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Ege Mahallesi’nde iftar yaptı. Bölge sakinleri tarafından sevgiyle karşılanan Mutlu, mahalleyi gezerek temaslarda bulundu. İftar programında konuşan Mutlu, “Seçildikten sonra mahallenin kentsel dönüşümü ile birlikte çocuklar için spor alanları, kreşler, kütüphaneler ve kadınlar için sosyal merkezlerin olduğu bir Ege Mahallesi’ne kavuşacağız. Kimseyi yerinden etmeyeceğiz, dönüşümle birlikte daha iyi konutlarda yaşayacaksınız” açıklamasını yaptı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM