Cumartesi, Nisan 27, 2024

Bucaklıoğlu’ndan ulaşımı kolaylaştıracak projeler

Cumhur İttifakı Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Gümüş Saime Bucaklıoğlu, Güzelbahçe’de hayata geçirmek istediği ulaşım projelerini açıkladı. Narlıdere-Güzelbahçe arasında hafif raylı ulaşım sisteminin yapılacağını ve toplu ulaşımda hızlı ve kesintisiz araçlarla ulaşımın sağlanacağını belirten Bucaklıoğlu, bozuk ve kullanım ömrünü tamamlamış yolların yenileneceğini söyledi. Bucaklıoğlu ayrıca, Üçkuyular-Bostanlı-Konak iskelelerine yaz-kış kesintisiz seferler düzenleneceğini ve modern duraklar ile araç şarj istasyonlarının yapılacağını ifade etti.


“Ulaşım konusunda çağdaş bir altyapı oluşturacağız”

Özellikle okul bölgelerinde yaya üst geçitlerinin yapılmasının önemine değinen Bucaklıoğlu, Güzelbahçe sahil yolunda trafik akışını düzenlemek için 24,5 metrelik yol tamamlanacağı sözünü verdi. Bucaklıoğlu, “Güzelbahçe’nin ulaşım sorunlarını çözmek ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu projelerle Güzelbahçe’yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirecek ve ulaşım konusunda çağdaş bir altyapı oluşturacağız” dedi.

Gümüş Saime Bucaklıoğlu, halka daha iyi hizmet sunmak ve Güzelbahçe’nin geleceğini inşa etmek için çalışmalarına devam edeceğini sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM