Pazartesi, Eylül 16, 2024

EGİAD, spor salonu için kolları sıvadı

EGİAD tarafından düzenlenen Bahar Festivali’nde elde edilecek gelirler EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’na bağışlanacak


EGİAD (Ege Genç İş İnsanları Derneği), Swiss Otel Büyük Efes İzmir’de Bahar Festivali düzenledi. Türk tasarımcıların ürünlerinin satışa sunulacağı organizasyonda 60 stant yer aldı. Düzenlenen Bahar Festivali’nde elde edilecek gelirlerin EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’na aktarılacağını söyleyen EGİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kaan Özhelvacı, “EGİAD sosyal sorumluluk bilinciyle, üyelerinin ve eğitime gönül veren çok sayıda kişi ve kuruluşun destek ve katkılarıyla İzmir’in Urla ilçesinde 13 Eylül 2004 yılında örgün eğitime açılan EGİAD İlköğretim Okulu’nu Millî Eğitim Bakanlığı’na bağışlandı” dedi. Özhelvacı, öğrencileri spora teşvik edebilmek amacıyla EGİAD Ortaokulu bahçesine kapalı spor salonu yapılması için kolları sıvadıklarını aktardı. Konuşmasının ardından Özhelvacı, etkinlik sponsorlarına sertifikalarını takdim etti.


Voleybol Kız takımı başarıya imza atmaya devam ediyor

EGİAD Ortaokulu öğrencilerinin kazandıkları başarının yanında özellikle voleybol alanında da pek çok kupa ve başarı kazandıklarını ifade eden Özhelvacı, “Bir devlet okulu olmasına rağmen Derneğin okula desteği kesintisiz sürdürülüyor. EGİAD Ortaokulu öğrencileri kazandıkları pek çok başarının yanında özellikle voleybol alanında pek çok kupa ve başarı kazanıyorlar. Özellikle Voleybol Kız takımı Türkiye çapında pek çok başarıya imza atmaya devam ediyor. Bu başarılı gençlerimizi antrenman yapabilecekleri bir alana kavuşturmak ve diğer öğrencileri de spora teşvik edebilmek amacıyla EGİAD Ortaokulu bahçesine kapalı spor salonu yapılması için kolları sıvadık. Bugün bunun için buradayız. Festivalimizde 60’ın üzerinde farklı sektörlerden kişi ve firmaların stantları yer almakta ve birçok misafiri ağırlıyoruz” dedi.


“EGİAD, Türkiye’nin toplumsal rekabet gücünü arttırmak için çaba gösteriyor”

Doğanın uyanışını, yenilenmeyi ve bereketi kutlamak için bir araya geldiklerini söyleyen Özhelvacı, baharın gelişiyle birlikte doğanın canlanışını, umudun yeşermesini ve yeni başlangıçların müjdesini taşıyan bir festivali için burada olduklarını aktardı. Baharın yenilenme ve büyüme ile dolu bir mevsim olduğunu vurgulayan Özhelvacı, “Yeni başlangıçlar ve umut dolu bir gelecek sunar. Bu festival bizler için hem baharı hem de birlikte olmanın, paylaşmanın ve önemini temsil ediyor.  Bugünün bir başka önemi de var ki ondan size bahsetmek istiyorum. Ekonomik ve sosyal yaşamın tüm alanlarında sürdürülebilir ve üstün değer yaratan lider sivil toplum kuruluşu olmak vizyonu ile hareket eden EGİAD, sosyal sorumluluk bilinci ve paydaşların katkıları ile Türkiye’nin toplumsal rekabet gücünü arttırmak için çaba gösteriyor” sözlerine yer verdi.

KAYNAKEGİAD
İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM