Salı, Temmuz 2, 2024

Dikili Vergi Dairesi açıldı

Gelir İdaresi Başkanlığının olurları ile Dikili Malmüdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bağlı vergi dairesi 9 Haziran 2024 tarihi itibarıyla kapatılarak, 10 Haziran 2024 tarihinden itibaren Dikili Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine Dikili Kaymakamı Ali Edip Budan, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı, Bergama Ticaret Odası Başkanı İbrahim Lütfi Kolat, Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Levent Bağçıvan ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı, “Dikili ilçemiz Ege denizi kıyısında yer alan 49 bin 379 nüfusa sahip, ekonomisi tarıma dayanan aynı zamanda temiz plajları, termal kaynakları ve birçok kültüre ev sahipliği yapmış bir turizm hazinesi. Bu sebeple turizm gelirleri bölge ekonomisine önemli katkı sağlamakta. Gün geçtikçe gelişmekte ve büyümekte olan ilçemizde mükellef haklarını gözeterek vergide gönüllü uyumu artırmak ve daha kaliteli bir hizmet sunmak için Dikili ilçemizi bugün bir vergi dairesine kavuşturduk” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM