Pazartesi, Temmuz 1, 2024

Panasonic, yeni araç içi çözümü TOUGHBOOK 40 TACTICAL’ı tanıttı

Uygun maliyetli ve özelleştirilebilir TOUGHBOOK 40 TACTICAL, tekerlekli ve paletli askeri araçlarda üstün araç içi bağlantı sunuyor

Panasonic Mobil Çözümler İş Birimi, tekerlekli ve paletli araçlarda komuta ve kontrol savunma ağları ile araç içi bağlantıda devrim yaratan TOUGHBOOK 40 TACTICAL’ı duyurdu. Yeni TOUGHBOOK 40mk2 sürümünü temel alan T40 TACTICAL, Panasonic ve roda computer GmbH arasındaki uzun süreli iş birliğinden doğan en son çözüm.

Roda computer’dan özel bir endüstri modeline sahip TOUGHBOOK 40 TACTICAL, kullanıcıların CAN Bus, MIL-DP, MIL-VGA, DIGI-LAN ve MIL-DVI ve küresel savunma kuvvetleri tarafından tercih edilen popüler MIL-DTL 38999 konektörü dahil olmak üzere çeşitli arabirimler ve protokoller arasından seçim yapmasına olanak tanıyan, üç adede kadar çıkan yuvarlak askeri sınıf konektörle donatıldı. Yerleşik bağlantı noktası kontrol protokolü (PCP), TOUGHBOOK 40 TACTICAL ile askeri ağlar ve cihazlar arasında gelişmiş ve güvenilir bir veri bağlantısı kurar. USB bağlantı noktalarını kullanan ticari cihazlarla karşılaştırıldığında, askeri sınıf bağlantılar, özellikle zorlu ortamlarda daha az bileşen arızası yaşanmasını sağlar. TOUGHBOOK 40 TACTICAL, tüm yaygın askeri konektör üreticileriyle sorunsuz bir şekilde çalışarak konektörlerin yerel olarak tedarik edilmesini ve ilgili ülke ve araç platformunun onaylı tedarik protokolüne uymasını mümkün kılıyor.


Savunma için geleceğe hazır bir tasarım 

TOUGHBOOK 40 TACTICAL, TOUGHBOOK 40’ın önceki ve gelecekteki sürümleriyle aynı biçimi, uyumu ve işlevi korur ve tüm mevcut çevre birimleri T40 TACTICAL ile uyumludur. Böylece, savunma sektörü T40 TACTICAL’in etrafına araç içi arayüzleri ve montaj plakalarını güvenle yerleştirebilir. Özel yapım ısmarlama bir çözümle karşılaştırıldığında, savunma sektörü TOUGHBOOK 40 TACTICAL ile daha hızlı cihaz kullanılabilirliği ve yapılandırması, daha düşük tedarik maliyeti ve servis kolaylığından yararlanabilir. Yükseltmeler ve kestirimci bakım döngüleri, dağıtımdan önce planlanabilir ve 10’u aşkın yıllık kullanım ömrü boyunca aracın kendi servis programıyla uyumlu hale getirilebilir, bu da cihazın çalışma süresini en üst düzeye çıkarmaya ve araç arıza süresini en aza indirmeye yardımcı olur.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM